Duyurular
2023 Yılı Yaz Okulu Mühendislik ve Bilgisayar-Bilişim Bilimleri Fakülteleri Fizik 1 ve Fizik 2 Laboratuvarları

2023 yılı YAZ OKULU MÜHENDİSLİK ve BİLGİSAYAR-BİLİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTELERİ FİZİK 1 ve FİZİK 2 LABORATUVARLARI

Değerli Öğrenciler,

2023 yılı yaz döneminde Mühendislik Fakültesi Bölümlerinde ve Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Bölümlerinde verilen FİZİK 1 ve FİZİK 2 derslerinin laboratuvarları Müh. Fakültesi M2 Binası 1. katındaki Fizik 1 ve Fizik-2 laboratuvarlarında yaz okulunun 3. haftası (24-28 Temmuz 2023 tarihleri arasında) yapılacaktır. Laboratuvar programları ve deney dokümanları ekte sunulmuş olup ayrıca http://www.sussp.sakarya.edu.tr/fizik1/fizik1_2.html  ve http://www.sussp.sakarya.edu.tr/fizik2/fizik2_2.html Fizik portalına da yüklenmiştir. Deneylerin yapılmasının hemen ardından raporlarınızı hazırlamanız ve ilk dersinizde dersin öğretim üyesine teslim etmeniz gerekmektedir. İlgili duyurular ekte mevcuttur.

• Her deneye gelmeden önce ilgili deneyin raporunun çıktısını alarak deneye katılmanız gerekmektedir.

DENEY RAPORLARININ TESLİM TARİHİ:

• Makine Mühendisliği, Fizik 1 Laboratuvarı 5 deneye ait tüm raporlar,

25 Temmuz 2023 Salı günü derste dersi veren öğretim üyesi Prof. Dr. H. Murat Tütüncü’ye teslim edilecektir.

• Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Fizik 1 Laboratuvarı 5 deneye ait tüm raporlar,

25 Temmuz 2023 Salı günü derste dersi veren öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Çoruh’a teslim edilecektir.

• Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Fizik 2 Laboratuvarı 5 deneye ait tüm raporlar,

28 Temmuz 2023 Cuma günü derste dersi veren öğretim üyesi Doç. Dr. Sadık Bağcı’ya teslim edilecektir.

• Metalürji ve Malzeme Mühendisliği, Fizik 1 Laboratuvarı 5 deneye ait tüm raporlar,

28 Temmuz 2023 Cuma günü derste dersi veren öğretim üyesi Prof. Dr. H. Murat Tütüncü’ye teslim edilecektir.

• Endüstri Mühendisliği, Fizik 1 Laboratuvarı 5 deneye ait tüm raporların,

28 Temmuz 2023 Cuma günü derste dersi veren öğretim üyesi Doç. Dr. Ömer Tamer’e teslim edilecektir.

• İnşaat Mühendisliği, Fizik 2 Laboratuvarı 5 deneye ait tüm raporların,

28 Temmuz 2023 Cuma günü derste dersi veren öğretim üyesi Dr. Ögr. Üyesi Nagihan Delibaş’a teslim edilecektir.

• Çevre+Jeofizik+Gıda Mühendisliği, Fizik 1 Laboratuvarı 5 deneye ait tüm raporların,

28 Temmuz 2023 Cuma günü derste dersi veren öğretim üyesi Doç. Dr. H. Yasin Uzunok’a teslim edilecektir.

• Endüstri Mühendisliği, Fizik 2 Laboratuvarı 5 deneye ait tüm raporların,

31 Temmuz 2023 Pazartesi günü derste dersi veren öğretim üyesi Dr. Ögr. Üyesi Nagihan Delibaş’a teslim edilecektir.

• İnşaat Mühendisliği, Fizik 1 Laboratuvarı 5 deneye ait tüm raporlar,

2 Ağustos 2023 Çarşamba günü derste dersi veren öğretim üyesi Prof. Dr. Davut Avcı’ya teslim edilecektir.

• Bilgisayar Mühendisliği, Fizik 1 Laboratuvarı 5 deneye ait tüm raporlar,

31 Temmuz Pazartesi günü derste dersi veren öğretim üyesi Prof. Dr. Adil Başoğlu’na teslim edilecektir.

• Bilgisayar Mühendisliği, Fizik 2 Laboratuvarı 5 deneye ait tüm raporlar,

31 Temmuz Pazartesi günü derste dersi veren öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Yakut’a teslim edilecektir.

• Yazılım Mühendisliği, Fizik 2 Laboratuvarı 5 deneye ait tüm raporlar,

3 Ağustos 2023 Perşembe günü derste dersi veren öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Karakuş’a teslim edilecektir.

Verimli bir yaz dönemi geçirmenizi ve başarılarınızın devamını dileriz.

Fizik Bölüm Başkanlığı