Teknofest 2024 Başvuruları Duyurusu

TEKNOFEST 2024 Başvuruları Duyurusu

Değerli Öğrenciler,

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'ndan alınan ve bir örneği ekte gönderilen ilgi yazıda; TEKNOFEST 2024'ün bünyesinde düzenlenecek olan, ilkolkuldan üniversite ve üzeri seviyeye kadar her eğitim seviyesinden gençlerin, mezunların ve profesyonellerin katılabileceği yarışmalarda ön elemeyi geçen takımlara 50 Milyon TL malzeme desteği, Adana'da gerçekleştirilecek TEKNOFEST etkinliğine katılmaya hak kazanan takımlara ulaşım-konaklama desteği sağlanacağı, dereceye giren takımlara ise 25 Milyon TL para ödülü verileceği ve Festivale dair detaylı bilgi ve başvuru linklerinin www.teknofest.org web sitesinde mevcut olduğu belirtilmektedir.

Konu ilgili öğrencilerimize duyurulur. Bu yarışmalara katılmayı düşünen öğrencilerimizin bölüm başkanlığımız ile irtiabata geçmesini rica ederiz.

Fizik Bölüm Başkanlığı